ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Λήξης Προγράμματος Περιβαλλοντικής Ακαδημίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας.

Μια ξεχωριστή βραδιά πραγματοποιήθηκε εχθές 13 Ιουνίου 2017 στις 20:00, στο Πάρκο Μαγούλας, για την τελετή λήξης του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Ακαδημίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας.
Το μικρό θεατράκι του Πάρκου ήταν κατάμεστο από κόσμο που από πολύ νωρίς προσέρχονταν στον χώρο, δημιουργώντας ένα κλίμα με πολύ κέφι και καλή διάθεση…
Στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, περιλαμβάνονται δράσεις της Εφηβικής θεατρικής ομάδας Μαγούλας, τμήματα φωτογραφίας και καλλιγραφίας.
Συγκεκριμένα, στο μικρό θεατράκι του Πάρκου φιλοξενήθηκε η θεατρική παράσταση «Ο Γύρος του κόσμου σε 79 ημέρες» από την Εφηβική Θεατρική Ομάδα Μαγούλας, μια θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος του Ιούλιου Βερν.
Οι μαθητές εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους τόσο με τη σκηνική τους παρουσία όσο και με το ταλέντο τους, ενώ η παράσταση πλαισιώθηκε και με υπέροχες χορογραφίες, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον και την ενεργή συμμετοχή του κοινού μέχρι το τέλος.
Για τη διανομή και τους συντελεστές της παράστασης, μπορεί να δείτε εδώ
Παράλληλα, στο χώρο πραγματοποιήθηκε κι έκθεση από το τμήμα φωτογραφίας, με υπέροχες λήψεις από τους μαθητές του τμήματος που προσέλκυσαν τα βλέμματα με την αισθητική τους.
Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές όλων των τμημάτων της Περιβαλλοντικής Ακαδημίας, για την εξαιρετική τους προσπάθεια κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, καθώς και όλους όσοι συνετέλεσαν στο υπέροχο αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια σε όλους κι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *