Ο Peter Pan στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Ελευσίνας 08/12/2017 έως 02/01/2018

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Ελευσίνας ανοίγει τις πύλες στις 8 Δεκεμβρίου 2017 και με χαρά σας καλεί να απολαύσετε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα που με μεράκι και αγάπη σχεδιάσαμε για μικρούς και μεγάλους.

Το παραμύθι του Peter Pan μας ενέπνευσε και θα έχει την τιμητική του αυτή τη χρονιά. Στην Ελευσίνα καταφτάνουν ο Άγιος Βασίλης, o Peter Pan, η Tinkerbell, ο Χιονάνθρωπος και το Έλατο να μοιράσουν χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους.

Το γιορτινό μας χωριό θα είναι γεμάτο παιχνίδια, θέατρο, μουσική και δημιουργικά εργαστήρια. Το καρουζέλ και η ρόδα θα γυρίζουν παιδιά και μεγάλους χαρίζοντας τους ξεγνοιασιά.

Οι φορείς και οι σύλλογοι της πόλης θα είναι κοντά μας παρουσιάζοντας έθιμα και παραδόσεις αλλά έχοντας την αίσθηση της κοινωνικής προσφοράς διοργανώνουν δράσεις και Bazaar με στόχο την ενίσχυση κοινωφελών σκοπών.

Σας περιμένουμε όλους.
Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας.

1 thought on “Ο Peter Pan στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Ελευσίνας 08/12/2017 έως 02/01/2018

  1. Τα συγχαρητήρια μας για άλλη μια φορά που παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες αλλά και τις φυσικές καταστροφές της γείτονος Μάνδρας θελήσατε να δώσετε όπως κάθε χρόνο στους πολίτες της Ελευσίνας και των περιχώρων αυτής μια νότα εορταστική.Αν και διαμένουμε Χαϊδάρι την αγάπη μας για την Πόλη σας την δείχνουμε πολύ συχνά είτε για καφέ είτε για βόλτα στην παραλία.Τα σέβη μας και τις πιο θερμές ευχές μας για να ζεστάνουν τους πληγέντες.Καλές γιορτές για όλους μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *