Απολογισμός Δημόσιας Συζήτησης Αισχύλεια 2017

Δελτίο Τύπου

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 διεξήχθη με επιτυχία η δημόσια συζήτηση- απολογισμός του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2017, στο ισόγειο του κτιρίου που στεγάζεται η Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας (Κ.Ε.Δ.Ε.) στην αίθουσα “Στέκι”. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δημάρχου Γιώργου Τσουκαλά εκ μέρους της Επιτροπής Αισχυλείων,  πολίτες της Ελευσίνας, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι της διοίκησης του Δήμου και της Eleusis 2021 και εθελοντές του φεστιβάλ.

Της  παρουσίασης ηγήθηκε η πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε.  κυρία Μαρούγκα Κωνσταντίνα ως συντονίστρια της Επιτροπής Αισχυλείων. Ακολούθησαν  η κυρία Γιακωβάκη Κωνσταντίνα εκ μέρους της ομάδας των μουσικών επιλογών, η κυρία Μητροπούλου Μαίρη εκ μέρους της ομάδας των θεατρικών επιλογών, ο κύριος Μπαλόκας Χριστόδουλος ο οποίος μίλησε για τις επιλογές του κινηματογράφου και ο κύριος Αραούζος Γιώργος εκ μέρους του Σ.Δ.Υ.Ε. που μίλησε για την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του ημιμαραθωνίου “Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού”. Ξεχωριστή ήταν επίσης η παρουσία των εθελοντών που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους θυμίζοντας μας πολύ όμορφες στιγμές αυτής της διοργάνωσης.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, που με γνώμονα την αγάπη τους για το θεσμό εξέφρασαν απόψεις και έκαναν προτάσεις για την καλυτέρευση και εξέλιξη του. Η κυρία Μαρούγκα από την πλευρά της, τόνισε το συλλογικό πνεύμα που διακατέχει το θεσμό και τη διοργάνωση του και ευχαρίστησε ξεχωριστά : τους καλλιτέχνες που με τα δικά τους εκφραστικά μέσα έχουν προσφέρει στην Ελευσίνα και στα Αισχύλεια την ψυχή τους, την επιτροπή του Φεστιβάλ Αισχύλεια για όλο το χρόνο που διαθέτει για τη διοργάνωση αλλά και τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ, τους φορείς που συνεργάζονται με το Φεστιβάλ, τις υπηρεσίες όλου του δήμου και των νομικών προσώπων του που αυτό το διάστημα τρέχουν κι αυτοί παράλληλα με όλα τους τα καθήκοντα και προσφέρουν στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων, τους Εθελοντές του Φεστιβάλ Αισχύλεια αλλά και το Σύλλογο Εθελοντών Θριασίου, όλους τους υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης καθώς και το γραφείο διοργάνωσης. Κλείνοντας ευχαρίστησε το Δήμο Ελευσίνας που  πιστεύει στο θεσμό των Αισχυλείων και τον στηρίζει διαχρονικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *