ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΒΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ

«ΕΦΗΒΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ»

της Περιβαλλοντικής Ακαδημίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας

 

Η Εφηβική Θεατρική Ομάδα Μαγούλας έκανε την πρώτη της εμφάνιση, στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής Ακαδημίας της Μαγούλας, τη σχολική χρονιά 2015-2016, με την παράσταση “Αίσωπος – Κάτι θέλει να μας πει…”. Η παράσταση παρουσιάστηκε στο Γυμνάσιο & Λύκειο Μαγούλας τον Ιούνιο του 2016, σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Ευστρατιάδη.

Την επόμενη χρονιά (2016-2017) ανέβασε την παράσταση “Ο Γύρος του Κόσμου σε 79 Ημέρες”, θέλοντας να αναδείξει σημαντικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2017, τόσο στο υπαίθριο θέατρο του Πάρκου Μαγούλας όσο και στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ελευσίνας «Λεωνίδας Κανελλόπουλος»,.

Το επόμενο βήμα της ήταν το ανέβασμα της “Ειρήνης του Αριστοφάνη, με σκοπό να μας κάνει να σκεφτούμε πόσο αναγκαία είναι η ειρήνη και να μας υπενθυμίσει ότι πρέπει να είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση για τη διατήρησή της.

Φέτος, ξεκινώντας τον τέταρτο χρόνο του ταξιδιού της, η Ομάδα προσκαλεί τους εφήβους της πόλης μας (μαθητές γυμνασίου και λυκείου) να συμμετέχουν στο εργαστήρι και τις καινούριες παραστάσεις της χρονιάς.

Η εγγραφή στην ομάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Πληροφορίες για τις εγγραφές και το πρόγραμμα των προβών στα τηλ.: 2105565621 (Κωνσταντίνα Κυρίτση) και 6944685500 (Θοδωρής Ευστρατιάδης)

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *