Καλές γιορτές σε όλους, ευχές για Καλά Χριστούγεννα

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας δεν αποτελεί για εμάς απλά έναν τρόπο δουλειάς ή διεκπεραίωσης ενός προγράμματος, που δεν αφορά την κοινωνία μας αλλά και το δημότη κάθε ηλικίας. Κυρίως αφορά στη ζωή και στην ικανοποίηση φυσικών & συναισθηματικών αναγκών του ανθρώπου.

Το έργο της ΚΕΔΕ δεν πραγματοποιείται μόνο από περίσσευμα δύναμης μιας ομάδας ανθρώπων, αλλά απασχολούμαστε όλοι μ΄ αυτό, επειδή μας ικανοποιεί η υλοποίηση του έργου και του αποτελέσματος, που προσφέρει ουσιαστική αλλαγή στη ζωή του πολίτη. Επειδή επαναφέρει δυναμικότερα στη ζωή της Ελευσίνας τον πολιτισμό, τη μέριμνα και φροντίδα υγείας, την εκπαίδευση και τη δημιουργικότητα, ελπίζουμε κάποια στιγμή να επιτευχθεί και ο στόχος της καινοτομίας.

Όλους όσοι εμπλέκονται, θεωρώ ότι μας ενδιαφέρει περισσότερο τι αποκομίζουμε  κι οι ίδιοι σε εμπειρίες, για να μπορούμε να επανέλθουμε μέσα από την προσφορά και τον πολιτισμό στην προσωπική μας ζωή, κερδισμένοι σε σημαντικές και αξιόλογες στιγμές. Κι αυτό είναι κάτι που δεν έχει σημασία αν μπορεί να κοστολογηθεί, ή μόνο να καταμετρηθεί απλά με αριθμούς και δείκτες, στην πραγματική ζωή των ανθρώπων. Είναι ανεκτίμητο «δώρο» όπως και η ίδια η Ζωή και το αποτύπωμα συνεχώς μετεξελίσσεται, προκαλώντας νέες δυνατότητες, νέες ευκαιρίες, νέες ευθύνες.

Η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας, ως φορέας που υλοποιεί σημαντικό έργο και έχει δυναμικό ρόλο στα  δημόσια ζητήματα της πόλης μας, επιχειρεί μέσα από την ανοιχτή διαδικασία επικοινωνίας, να αλλάξει όχι μόνον τη δική μας ζωή αλλά και των όμορων περιοχών, όπου υπάρχει αντίκτυπο από τις δράσεις υπερτοπικού ενδιαφέροντος και αναγνωρισιμότητας που διοργανώνει, με «όπλα» της το Πάθος, την έντονη Δράση , τους εξελισσόμενους Στόχους και τον σαφή Προγραμματισμό.
Μια αέναη δραστηριότητα που κατάφερε να αποδώσει σημαντικούς καρπούς στην Ελευσίνα.

Με την ευκαιρία των εορτών, εκπροσωπώντας τη διοίκηση και το προσωπικό της ΚΕΔΕ εύχομαι Υγεία, Έμπνευση, Δύναμη, Επιτυχία σε όλους, ιδιαίτερα σε όσους διεκδικούν με προσωπικές θυσίες να επιτύχουν και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, σε όλους όσους μας ενώνει το κοινό καλό, η δημιουργικότητα, η υπηρεσία στην Τέχνη και στον Άνθρωπο!
Καλές γιορτές με υγεία για όλο τον κόσμο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ ΝΠΙΔ

Η Πρόεδρος

Κωνσταντίνα Μαρούγκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *