ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας κ. Μαρούγκα Κωνσταντίνα είχε ιδιαίτερη τιμή και χαρά να υποδεχτεί την Τρίτη 5/6/2019 στην έδρα την επιχείρησης τον καλό συνάδελφο και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου κο Λιάσκο Δημήτριο, ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο. Αφού τον συνεχάρη για την εκλογή του στη νέα δημοτική αρχή με τη Συμφωνία Πολιτών,η συζήτηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα του συνόλου των δραστηριοτήτων που συνθέτουν το επιχειρησιακό πρόγραμμα δράσης της ΚΕΔΕ και των σχετικών εργασιών που απαιτούνται για την επιτυχή υλοποίηση όπως πχ την κατάρτιση προϋπολογισμού, τη μηνιαία χρηματοδότηση, τη διαδικασια ανάθεσης υπηρεσίων και προμηθειών, τη σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου και λήψη αποφάσεων, το σχεδιασμό και υλοποίηση του φεστιβάλ Αισχυλεια, του χριστουγεννιάτικου χωριού, του δημοτικού ιατρείου και των προσλήψεων κ.λ.π.
Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και πρόσφερε στο συνάδελφο όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τις άμεσες ενέργειες ενόψει των Αισχύλειων, της λειτουργίας των εθελοντών και του χώρου του Ελαιουργείου που ήθελε να λάβει γνώση.
Καλώς ορίζουμε την κίνηση του συναδέλφου ώστε να προσδιορίσει την καλή συνεργασία για την παράδοση και παραλαβή των δραστηριοτήτων της ΚΕΔΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *