Τελετή λήξης της Θερινής Παιδικής Κατασκήνωσης

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Τελετή λήξης της Θερινής Παιδικής Κατασκήνωσης

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παιδιών ηλικίας  5 – 12 ετών, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 25/7/2019 (19:30), στο 7ο Δημοτικό Ελευσίνας, το πρόγραμμα «Θερινής Παιδικής Κατασκήνωσης», στο οποίο εγγράφηκαν 350 παιδιά.

Το πρόγραμμα, που διοργανώνει επί σειρά ετών η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας σε σχολεία της Ελευσίνας και Μαγούλας, διήρκησε 5 εβδομάδες (από 24/6/2019 έως 26/7/2019) από Δευτέρα έως Παρασκευή, με καθημερινές δραστηριότητες για τα παιδιά, μέχρι τις μεσημεριανές ώρες.

Συγκεκριμένα, στο 4ο, 7ο και 10ο Δημοτικό Ελευσίνας και στο Γυμνάσιο Μαγούλας, πραγματοποιήθηκαν κατασκευές, ομαδικά κι αθλητικά παιχνίδια (για παιδιά 5-9 ετών) και αθλητικές-καλλιτεχνικές δραστηριότητες, χορός, μουσική, αποστολές, εικαστικά & περιβαλλοντικά παιχνίδια (για παιδιά 10-12 ετών).

Παράλληλα, διοργανώθηκαν εβδομαδιαίες εκδρομές των παιδιών στη θάλασσα, περιβαλλοντικού χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα της «Θερινής Παιδικής Κατασκήνωσης» αποτελεί προτεραιότητα στις ετήσιες δράσεις του Δήμου, καθώς μέσα από τις ομαδικές δραστηριότητες, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν περαιτέρω δυνατότητες κοινωνικοποίησης, διασκέδασης και χαλάρωσης, μετά τη λήξη του σχολικού έτους, αποτελώντας ποιοτικό θεσμό για την σημαντικότατη πληθυσμιακή ομάδα των παιδιών της πόλης.  

Η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε.

 

Μαρούγκα Κωνσταντίνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *