Δελτίο Τύπου της ΚΕΔΕ για την ολοκλήρωση του 45ου Φεστιβάλ Αισχύλεια

Φεστιβάλ Αισχύλεια 2019

Με μία πολύ όμορφη παράσταση, ολοκληρώθηκε εχθές ένας από τους κορυφαίους θεσμούς του Δήμου μας, ο οποίος έχει αγκαλιαστεί θερμά από τους δημότες και αισθανόμαστε όλοι μας υπερήφανοι για αυτόν.

Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας, τη κυριά Μαρούγκα και τη κυρία Λινάρδου, καθώς επίσης και το γραφείο διοργάνωσης του φεστιβάλ για τον άρτιο συνολικό σχεδιασμό και την υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς το σύνολο των εθελοντών του φεστιβάλ.
Η ενεργή συμμετοχή τους με γεμίζει αισιοδοξία, καθώς ο εθελοντισμός πραγματώνει και μαρτυρά την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη τους υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης, του Δήμου Ελευσίνας και του Νομικού Προσώπου Π.Α.Κ.Π.Π.Α., για την σθεναρή υποστήριξη τους στο σκέλος της υλοποίησης του θεσμού.

Η νέα δημοτική αρχή, όπως και η νέα διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης, σταθήκαμε αρωγοί, με στόχο την εύρυθμη διοργάνωση του φετινού φεστιβάλ.
Με τη σειρά μας, σας εγγυώμαστε πως θα παραμείνουμε συνεπείς προς το υψηλό επίπεδο των προδιαγραφών του θεσμού και θα τον μετεξελίξουμε, με σεβασμό πάντοτε προς την ιστορία και το ειδικό βάρος που αυτός φέρει.

Βαδίζοντας προς το 2021 και το σπουδαίο εγχείρημα της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης, θα ήθελα να απευθύνω μια πρόσκληση, προκειμένου να γίνουμε όλοι μας κοινωνοί του εγχειρήματος αυτού, καθώς η σύνθεση των δυνάμεων μας, θα οδηγήσει αναμφίβολα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η επιτυχία του εγχειρήματος άλλωστε είναι θέμα αιχμής και μάλιστα κρίσιμο ζήτημα, που άπτεται πρωτίστως της τοπικής μας υπερηφάνειας.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε.
Φώτιος-Παναγιώτης Τατάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *