Διοργάνωση χριστουγεννιάτικου Χωριού 2019 του Δήμου Ελευσίνας – Πρόσκληση ενδιαφέροντος Φορείς-Σύλλογοι 2019

Θέμα:  Διοργάνωση χριστουγεννιάτικου Χωριού 2019 του Δήμου Ελευσίνας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, θα διοργανώσει εορταστικές  εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό, με τίτλο «Χριστούγεννα σαν παραμύθι»,  θα απαρτίζεται από λυόμενους οικίσκους, εκ των οποίων ένας θα παραχωρηθεί στους πολιτιστικούς, αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς για φιλανθρωπικές δράσεις.

Στον ανωτέρω χώρο θα φιλοξενηθεί μια σειρά καλλιτεχνικών εργαστηρίων, δράσεων, όπως επίσης και συναυλίες,  με επίκεντρο τα παιδιά.

Ως πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας και εκφράζοντας το σύνολο των μελών του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, σας απευθύνω πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος,  προκειμένου να συμμετάσχετε στους φετινούς εορτασμούς.

Παρακαλείστε όπως μας καταθέσετε τις ακριβείς σας προτάσεις,  με φιλανθρωπικό πάντοτε  στόχο και συμβατό χριστουγεννιάτικο  θέμα  το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα (4/11/2019 έως και 11/11/2019 ),  προκειμένου να καταρτιστεί το συνολικό πρόγραμμα του φετινού Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Η παραχώρηση οικίσκου, όπως επίσης και η πρόταση διενέργειας δράσεων, απαιτεί την υποβολή της σχετικής σας αίτησης με την φυσική σας παρουσία ή ηλεκτρονικά ([email protected]). 

Η αίτηση σας θα πρέπει να εμπεριέχει περιγραφή του φιλανθρωπικού σας στόχου και ακολούθως να πρωτοκολληθεί στα γραφεία της υπηρεσίας μας.

Με εκτίμηση,

Φώτιος-Παναγιώτης Τατάκης

Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας (Κ.Ε.Δ.Ε.) 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *