Καρναβάλι 2020: Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας, με στόχο την ψυχαγωγία των δημοτών, την τόνωση της τοπικής αγοράς και τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στην πόλη μας ενόψει των Αποκριών, διοργανώνει το Καρναβάλι 2020.

Οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού θα ξεκινήσουν το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και θα κορυφωθούν με την παρέλαση καρναβαλιστών και με μεγάλη συναυλία στη Μαγούλα, ενώ τη Δευτέρα 2 Μαρτίου θα γιορτάσουμε τα «Κούλουμα» στην Κεντρική Πλατεία Μαγούλας, με σαρακοστιανό φαγητό και παραδοσιακά τραγούδια.

Έτσι λοιπόν, καλούμε τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου μας, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς Συλλόγους, φορείς, ομάδες αλλά και όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος, στην αποκριάτικη παρέλαση, να προσέλθουν την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18.00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Μαγούλας, προκειμένου να συζητηθούν τα σχετικά με τη διοργάνωση.

Όπως πάντα, πρωταγωνιστές της διοργάνωσης θέλουμε να είναι τα παιδιά του Δήμου μας,  για να μεταδώσουν σε όλους τη χαρά και την αισιοδοξία, με τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό τους.

Στόχος όλων μας να ζήσουμε το πιο ξέφρενο καρναβάλι στη Μαγούλα, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο: 210 5565613-621

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε.

Φώτιος-Παναγιώτης Τατάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *