Αισχύλεια 2020: Προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ. Μήνυμα Προέδρου

Με αμείωτο ενδιαφέρον και πολλή διάθεση συνεχίζονται οι διεργασίες της Επιτροπής του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2020 για την κατάρτιση του φετινού προγράμματος.

Παρά τις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς, το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2020, πιστό στον στόχο και το κοινό του, προετοιμάζεται για μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση, προσαρμοσμένη, φυσικά, στις οδηγίες και κατευθύνσεις των αρμόδιων Υπουργείων και Αρχών.

Μήνυμα Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. & της Επιτροπής του Φεστιβάλ Αισχύλεια

“Ανταποκρινόμενοι στη μακρόχρονη ιστορία του Θεσμού του Φεστιβάλ Αισχύλεια, συγκροτήσαμε και φέτος την Επιτροπή του Φεστιβάλ, με έμπειρα αλλά και νέα μέλη για την κατάρτιση ενός άρτιου και υψηλού επιπέδου προγράμματος.

Μέσα από γόνιμες συζητήσεις και αλλεπάλληλες τηλεδιασκέψεις –όπως μας επέβαλαν οι παρούσες συνθήκες – σύσσωμη η Επιτροπή παρέθεσε τις ιδέες και προτάσεις της για τη φετινή διοργάνωση.

Εχθές, μετά τις -εξ αποστάσεως- ζυμώσεις μηνών, είχαμε και την πρώτη δια ζώσης συνάντηση με τα μέλη της Επιτροπής του Φεστιβάλ Αισχύλεια, στον τόπο έμπνευσης και διεξαγωγής του θεσμού, στο Παλαιό Ελαιουργείο.

Ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης αλλά και της Επιτροπής του Φεστιβάλ, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη για την πολύτιμη αρωγή, την αμέριστη υποστήριξή τους, καθώς ο συγκερασμός εμπειρίας, γνώσης και φρέσκων ιδεών συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάρτιση της τελικής εισήγησης του φετινού προγράμματος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *