Κ.Ε.Δ.Ε. – ΟΚΕ BC: Πιλοτικό πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων. Συμμετοχές

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας, σε συνεργασία με τον Όμιλο Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας (ΟΚΕ BC) διοργανώνουν το πιλοτικό πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων και τραυματισμών.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 24 & 25 Οκτωβρίου, ενώ απευθύνεται σε μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού του Δήμου μας και συγκεκριμένα σε δύο μαθητές (αγόρι και κορίτσι) κάθε σχολείου, στους οποίους και θα γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος αναφορικά με ανθρωπομετρικές – σωματομετρικές μετρήσεις, μυοσκελετικό έλεγχο κ.ο.κ.

Σημειώνεται, πως μέσω των σχολικών μονάδων του Δήμου μας έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι εκπαιδευτικοί, προκειμένου να διανεμηθούν στους γονείς-κηδεμόνες οι σχετικές αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Σε περίπτωση υπέρβασης του ορίου των επιτρεπόμενων μαθητών θα ακολουθηθεί διαδικασία κλήρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα καλέστε στο: 210 55 58 544 ή στείλτε email στο [email protected]

Η Κοινωφελής Επιχείρηση με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προάγει και στηρίζει δράσεις και ενέργειες προς όφελος των συμπολιτών μας, ενώ υποστηρίζει συνεργασίες και συμπράξεις με φορείς, όπως ο Ο.Κ.Ε., που αποδεικνύει εμπράκτως την ιδιαίτερη ευαισθησία του σε θέματα πρόληψης και υγείας των αθλητών.

Δείτε αναλυτικά το περιεχόμενο του προγράμματος:

Παρουσίαση προγράμματος Δήμου Ελευσίνας

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *