Δελτίο Τύπου: Συνεργασία Κ.Ε.Δ.Ε. – Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο, αρμόδιο για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, κο Χάρη Ρώμα, είχαν σήμερα, 29 Μαρτίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας, κος Φώτης Τατάκης και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας, κα Ζωή Στραϊτούρη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, δεδομένης και της μέχρι πρότινος αγαστής συνεργασίας του Ν.Π. Κ.Ε.Δ.Ε. με την Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του περασμένου έτους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναλύθηκαν οι προθέσεις και προετοιμασίες της Κοινωφελούς Επιχείρησης για πραγματοποίηση εκτεταμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων η επιτυχημένη διοργάνωση της Εβδομάδας Θεάτρου αλλά και του ιστορικού θεσμού της πόλης, «Φεστιβάλ Αισχύλεια».

Όπως και κατά τα προηγούμενα έτη, η Περιφέρεια Αττικής αναμένεται να σταθεί αρωγός στις δράσεις και το όραμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης, με τη συνδρομή της στις διοργανώσεις του Δήμου και τη συνακόλουθη, εποικοδομητική συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *