Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν Κ.Ε.Δ.Ε – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση “Καινοτόμες προσεγγίσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης της Ελευσίνας 2023: Επιχειρηματικότητα, Πολιτισμός και Εκπαίδευση” που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ελευσίνας, η Κοινωφελής Επιχείρηση και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με την επικοινωνιακή υποστήριξη της Ελευσίνας 2023 – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, όπου και παρουσιάστηκαν διακριθείσες εργασίες φοιτητών και φοιτητριών του Ο.Π.Α. που αφορούσαν στην πόλη της Ελευσίνας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Δήμαρχος Ελευσίνας κος Αργύρης Οικονόμου, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας, κα Ζωή Στραϊτούρη, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της “Ελευσίνα 2023 – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης” κ. Μαρία Παναγίδου, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κος Γιώργος Κώτσηρας αλλά και εκπρόσωποι του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του ΟΠΑ, τα μέλη της Επιστημονικής Ομάδας της καινοτόμου δράσης «Επιχειρηματικότητα, Εκπαίδευση και Πολιτισμός» του Προγράμματος Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης του ΟΠΑ, συγκεκριμένα, η Δρ Βασιλική Μπρίνια – Επιστημονική Υπεύθυνη της Δράσης, οι κκ Γεωργία Μανωλοπούλου και Δρ Μαίρη Μπελογιάννη εκ μέρους του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και ο κ. Γιώργος Τζήρος εκ μέρους του οικονομικού περιοδικού «ΞΕΝΟΦΩΝ».

Όπως τόνισαν ο Δήμαρχος Ελευσίνας και η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. οι συνεργασίες του Δήμου Ελευσίνας με φορείς και εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τιμούν ιδιαίτερα την πόλη και τους κατοίκους της, πολλώ δεν μάλλον όταν η Ελευσίνα αποτελεί αντικείμενο επιστημονικής έρευνας και μελέτης των φοιτητών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *