Τελετή λήξης της Θερινής Κατασκήνωσης 2021

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παιδιών ηλικίας 5 – 12 ετών, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 30/7/2021 το πρόγραμμα της Θερινής Παιδικής Κατασκήνωσης.
Η δράση, που διοργανώνει επί σειρά ετών η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας σε σχολεία της Ελευσίνας και της Μαγούλας, διήρκησε όλον τον μήνα Ιούλιο, με καθημερινές δραστηριότητες για τα παιδιά και φυσικά, την απαιτούμενη ασφάλεια και τήρηση όλων των μέτρων που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της Θερινής Κατασκήνωσης, τα παιδιά ασχολήθηκαν με κατασκευές, ομαδικά κι αθλητικά παιχνίδια, αθλητικές-καλλιτεχνικές δραστηριότητες, χορό, μουσική, αποστολές, εικαστικά & περιβαλλοντικά παιχνίδια και φυσικά, ρομποτική.
Το πρόγραμμα της Θερινής Παιδικής Κατασκήνωσης αποτελεί προτεραιότητα στις ετήσιες δράσεις του Δήμου, καθώς μέσα από τις ομαδικές δραστηριότητες, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν περαιτέρω δυνατότητες κοινωνικοποίησης, διασκέδασης και χαλάρωσης, μετά τη λήξη του σχολικού έτους, αποτελώντας ποιοτικό θεσμό για την σημαντικότατη πληθυσμιακή ομάδα των παιδιών της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *