Ξεκινούν τα Κ.Δ.ΑΠ του Δήμου μας. Δηλώστε συμμετοχή!

Το προσεχές διάστημα, και συγκεκριμένα από την 1η Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου μας.

Τα φετινά Κ.Δ.ΑΠ. εκσυγχρονίζονται, αλλάζουν, εντάσσονται νέες, σύγχρονες δραστηριότητες, ως αποτέλεσμα του εντατικού και απαιτητικού φετινού σχεδιασμού τους.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας, υπό την αιγίδα της οποίας τελούν τα Κ.Δ.ΑΠ., θέλοντας να παράσχει υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα δωρεάν συμμετοχή των παιδιών, κατέβαλε φέτος κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα απασχόλησης και νέων δραστηριοτήτων, βασισμένων στις ανάγκες τους.

Στο πλαίσιο λειτουργίας των Κ.Δ.ΑΠ. οι ωφελούμενοι δύνανται να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στα εργαστήρια κεραμικής και διατροφής που πρόκειται να διοργανώσει στο αμέσως επόμενο διάστημα η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας.

Οι εγγραφές γίνονται εύκολα και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα φυσικής εγγραφής, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας (Παγκάλου & Κίμωνος 11 και ώρες 09:00-12:00).

Λήξη περιόδου εγγραφών: 26 Νοεμβρίου

Συμπληρώστε τη φόρμα:

Φόρμα Συμμετοχής ΚΔΑΠ

Η προσέλευση στην Υπηρεσία, γίνεται τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων (πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης ή rapid/pcr test), όπως ισχύει σε όλες τις υπηρεσίες.

Σας περιμένουμε, να δημιουργήσουμε, να διασκεδάσουμε, να ανακαλύψουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *