Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας: Πρόσκληση για εθελοντική εργασία

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που παράγει, με παροχές προς τους πολίτες, έχει υπό την αιγίδα της το Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας.

Πρόκειται για μία δομή, στελεχωμένη με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που καθημερινά εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών της Ελευσίνας και της Μαγούλας.

Ιδίως σε μία περίοδο, που οι υγειονομικές ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες, το Δημοτικό Ιατρείο, απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε υγειονομικό προσωπικό που επιθυμεί να συνδράμει εθελοντικά στο έργο της δομής.

Οι υγειονομικές υπηρεσίες και ο εθελοντισμός είναι στις μέρες μας, ταυτόσημες έννοιες, αφού η προσφορά, η αλληλεγγύη και η ανιδιοτέλεια προς τους συνανθρώπους μας, εκφράζεται με κάθε τρόπο.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές υγειονομικοί, πρόκειται να συμβάλλουν στη λειτουργία του Δημοτικού Ιατρείου κατά τις απογευματινές ώρες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να καλέσετε στο 210 55 65 606, ηλεκτρονικά στο [email protected] ή δια ζώσης στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας (Παγκάλου & Κίμωνος 11, 09:00-14:00)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *