Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του δέντρου στην Πλατεία Ηρώων

Ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου, η Ελευσίνα και η Μαγούλα ετοιμάζονται, στολίζονται, προκειμένου να υποδεχθούν τα φετινά Χριστούγεννα, με τη βοήθεια και συνδρομή φυσικά, των συνεργείων του Δήμου Ελευσίνας.

Πλατείες και κεντρικοί δρόμοι, γέμισαν φώτα, λάμψη, μουσική και γιορτινή διάθεση, που σε όλους έλειψαν, τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Τα φετινά Χριστούγεννα αποτέλεσαν μεγάλη πρόκληση για τη διοργανώτρια Αρχή, Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας, καθώς οι περιορισμοί λόγω πανδημίας με την ταυτόχρονη ευθύνη της Κ.Ε.Δ.Ε. απέναντι στους Δημότες της Ελευσίνας και της Μαγούλας και κυρίως, απέναντι στα παιδιά, δεν επέτρεψαν τη διοργάνωση των καθιερωμένων παιδικών εκδηλώσεων, η διεξαγωγή των οποίων θα έπρεπε να γίνει με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που δεν θα ικανοποιούσαν όλα τα παιδιά.

Έτσι, φέτος, η Κοινωφελής Επιχείρηση αποφάσισε να επενδύσει στον στολισμό, όχι απλά της Πλατείας Ηρώων αλλά να φτάσει το γιορτινό κλίμα, σε περισσότερες γειτονιές.

Ο στολισμός συνοδεύεται από την κατάλληλη μουσική που παίζει στα μεγάφωνα τον κεντρικών δρόμων και οι πλατείες μας στολίστηκαν από τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα αλεξανδρινά και κυκλάμινα.

Ο Δήμος γέμισε με γιορτινά, φωτιζόμενα στολίδια, ιδανικά για τις πιο χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες, η Πλατεία Ηρώων κοσμείται από ένα 12μετρο φυσικό, έλατο και γιορτινό διάκοσμο, ενώ η Πλατεία Λαού, έλαμψε με τον φωτεινό ουρανό και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, που σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδιά του Δήμου μας.

Το επίσημο «σήμα» της έναρξης των Χριστουγέννων, θα δοθεί την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, στις 19:00, με τη φωταγώγηση του δέντρου στην Πλατεία Ηρώων.

Μαζί μας θα βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης, που θα μοιράσει δωράκια σε όλα τα παιδιά, υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους live μουσικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name *